Тренировка по плуване

Тренировка по плуване

Работи в периода: 01.06 - 01.09.2023

Контакт: +359 888 980 919 /9:00 - 17:00/

Адрес: Тенис център "Санта Марина"

 

ПЛУВАНЕ

СТАНДАРТНИ ЦЕНИ

SILVER

виж повече

GOLD

виж повече

ПЛУВАНЕ треньор индивидуален

20 лв.

18 лв.

16 лв.

ПЛУВАНЕ групова тренировка

(дете до 10 г.  за група 3-5 участника)

16 лв.

10% ОТСТЪПКА

20% ОТСТЪПКА

 * Всички посочени цени са на час

 

резервирай тренировка по плуване в Созопол

 

Правила за уроци по плуване 

Уроците по плуване могат да се организират и провеждат единствено и само от оторизирано от Ваканционно селище “Санта Марина” лице, притежаващо съответните сертификати за подобна дейност.   

За да предоставим качествена услуга на децата, по време на уроците по плуване съветваме родителите да не стоят до ръба на басейна, ако това не е изискано специално от инструктора по плуване, тъй като това лесно ги разконцентрира и пречи на ефективното провеждане на уроците. 

Всяко влизане във водата непосредствено преди урока по плуване се контролира от инструктора. Не се позволява участието в уроците с неподходящо облекло. Като за единствено подходящо облекло се счита банския костюм. 

Използването на напитки и храна по време на уроците не е позволено. Категорично забранено е дъвченето на дъвка по време на уроците по плуване. Използването на плавници, шнорхел, очила и друга плавателна екипировка се позволява само след консултация с инструктора. Използването на детски играчки не е препоръчително като част от уроците.

Продължителността на един урок с инструктор е 50 минути

За да се възползват от вече резервирания час, детето/децата е нужно да e/са на басейна в точния час.

Резервацията ще се пази до 15 минути след началото й. След този период инструктора се счита за свободен.

 

Поведението на всички участници в уроците по плуване следва да бъде съобразено с правилника за безопасност в плувния басейн. Безопасността на участниците и използващите басейна се следи от инструктора.

 

При заявка на услуга в тенис центъра, офис 310 или e-mail, се заплаща допълнителна такса в размер на 10 лева. Таксата не се прилага в случай, че направите и платите резервация за желаната от вас услуга самостоятелно на smpm.bg.

 

 

Клауза форсмажорни ситуации:  

Страните се освобождават от отговорност за пълно или частично неизпълнение на заплатените часове, ако то се дължи на “непреодолима сила” (форсмажор): дъжд, ураганен вятър, внезапно и непредвидимо заболяване на ползвателя.  

При ситуация на форсмажор ползвателя се задължава да се свърже лично на място с координатора на спортните дейности до 3 дни от събитието и да премести часа си във време устройващо и двете страни. Същото важи и при заболяване на ползвателя, който освен това, трябва да уведоми писмено (по имейл) или по телефон невъзможността за присъствие в деня на резервацията си.
При изтичане на гореспоменатия срок и неизпълнение на условията, спортен център „Санта Марина“ не дължи обезщетение за пропуснатата резервация. 

 

 

Отказ или смяна на час

  • Абонатите имат право да отказват или променят/заявят нов час по плуване само в 10% от заявените и платени часове. Нов час по плуване се допуска само при следните условия:
  • Часове се отказват минимум 24 часа преди началото тренировката.
  • Отказването става само в тенис центъра на място.
  • Пропуснатите часове могат да се вземат наново само в същата часова зона (ценова зона).
  • При смяна на часове с треньор, клубът има право да предложи замяна и на треньора  за конкретния променен час.
  • При неявяване без предупреждение за час, за който е ангажиран инструктор се заплаща 100% от таксата.