Тренировка по плуване

Тренировка по плуване

Работи в периода: 01.06 - 30.09.2022

Контакт: +359 888 980 919 /9:00 - 17:00/

Адрес: Тенис център "Санта Марина"

 

ПЛУВАНЕ

СТАНДАРТНИ ЦЕНИ

SILVER

виж повече

GOLD

виж повече

ПЛУВАНЕ треньор индивидуален

20 лв.

18 лв.

16 лв.

ПЛУВАНЕ групова тренировка

(дете до 10 г.  за група 3-5 участника)

16 лв.

10% ОТСТЪПКА

20% ОТСТЪПКА

 * Всички посочени цени са на час

 

резервирай тренировка по плуване в Созопол

 

* * *   

Нашето предложение за Вашият инструктор по плуване за сезон 2022 год.:

 

БАСЕЙН 1    

Инструктор по плуване  - Камен Веселинов, 19 г. 

Започнал съм тренировки по плуване на 6 годишна възраст, активен състезател от 8 до 17 г. с участия в областни, Републикански състезания и състезания в чужбина. Спасител и инструктор по плуване от 2020 г. по Българското Черноморие.

Освен физическите плюсове мисля, че плуването е сравнително отпускаща форма на упражнение, която помага за облекчаването на стреса. Перфектен спорт за възстановяване от травми или дори за започването на един по-активен начин на живот.
Плуването ни учи да си поставяме цели и да правим всичко по силите си за да ги постигнем. Без тази мотивация, никой от нас не би успял, тя е това което ни кара да гоним целите си и ще остане с нас до края на живота ни, в басейна и извън него.

Лични качества: отдаден, търпелив и амбициран да преподам всичко, което съм усвоил през по-голямата част от живота ми на всеки с желание да се учи и плува.
Владея отлично английски и говоримо руски език.

Мото: „Искам да мога да се обърна назад и да кажа: Направих всичко възможно и бях успешен. Не искам да се обърна и да си кажа, че е трябвало да направя това или онова. Майкъл Фелпс”

 

 

БАСЕЙН 2   

Инструктор по плуване  - Магдален Петров Симеонов, 58 г. 

Завършил съм Спортно училище „Тодор Каблешков“ гр. Стара Загора с профил лека атлетика и специалност овчарски скок.

Работил съм като треньор по плуване и спасител, а от 2010 г съм и треньор по бойни изкуства към спортен клуб „Атила“ по Ушу.

Бях активен състезател до 1990 г, и съм с над 20 годишен опит като треньор.  Плуването за мен не е само спорт, но е и чудесен избор за увеличаване на мускулната сила и тонус, за повишаване на издръжливостта и подобряване на дишането.

 

Лични качества: Дисциплиниран, отговорен и мотивиран да предам знанията си на малки и големи любители на плуването. Владея руски език.

Лично мото: „Който спортува не боледува“

* * *   

Правила за уроци по плуване 

Уроците по плуване могат да се организират и провеждат единствено и само от оторизирано от Ваканционно селище “Санта Марина” лице, притежаващо съответните сертификати за подобна дейност.   

За да предоставим качествена услуга на децата, по време на уроците по плуване съветваме родителите да не стоят до ръба на басейна, ако това не е изискано специално от инструктора по плуване, тъй като това лесно ги разконцентрира и пречи на ефективното провеждане на уроците. 

Всяко влизане във водата непосредствено преди урока по плуване се контролира от инструктора. Не се позволява участието в уроците с неподходящо облекло. Като за единствено подходящо облекло се счита банския костюм. 

Използването на напитки и храна по време на уроците не е позволено. Категорично забранено е дъвченето на дъвка по време на уроците по плуване. Използването на плавници, шнорхел, очила и друга плавателна екипировка се позволява само след консултация с инструктора. Използването на детски играчки не е препоръчително като част от уроците.

Продължителността на един урок с инструктор е 50 минути

За да се възползват от вече резервирания час, детето/децата е нужно да e/са на басейна в точния час.

Резервацията ще се пази до 15 минути след началото й. След този период инструктора се счита за свободен.

 

Поведението на всички участници в уроците по плуване следва да бъде съобразено с правилника за безопасност в плувния басейн. Безопасността на участниците и използващите басейна се следи от инструктора.

 

При заявка на услуга в тенис центъра, офис 310 или e-mail, се заплаща допълнителна такса в размер на 10 лева. Таксата не се прилага в случай, че направите и платите резервация за желаната от вас услуга самостоятелно на smpm.bg.

 

 

Клауза форсмажорни ситуации:  

Страните се освобождават от отговорност за пълно или частично неизпълнение на заплатените часове, ако то се дължи на “непреодолима сила” (форсмажор): дъжд, ураганен вятър, внезапно и непредвидимо заболяване на ползвателя.  

При ситуация на форсмажор ползвателя се задължава да се свърже лично на място с координатора на спортните дейности до 3 дни от събитието и да премести часа си във време устройващо и двете страни. Същото важи и при заболяване на ползвателя, който освен това, трябва да уведоми писмено (по имейл) или по телефон невъзможността за присъствие в деня на резервацията си.
При изтичане на гореспоменатия срок и неизпълнение на условията, спортен център „Санта Марина“ не дължи обезщетение за пропуснатата резервация. 

 

 

Отказ или смяна на час

  • Абонатите имат право да отказват или променят/заявят нов час по плуване само в 10% от заявените и платени часове. Нов час по плуване се допуска само при следните условия:
  • Часове се отказват минимум 24 часа преди началото тренировката.
  • Отказването става само в тенис центъра на място.
  • Пропуснатите часове могат да се вземат наново само в същата часова зона (ценова зона).
  • При смяна на часове с треньор, клубът има право да предложи замяна и на треньора  за конкретния променен час.
  • При неявяване без предупреждение за час, за който е ангажиран инструктор се заплаща 100% от таксата.