Футболно игрище

Футболно игрище

Работи в периода: 01.06 - 01.09.2023

Контакт: +359 888 980 919 /9:00 - 17:00/

Адрес: Тенис център "Санта Марина"

 

ФУТБОЛНО ИГРИЩЕ

 СТАНДАРТНИ ЦЕНИ

 SILVER

виж повече

 GOLD

виж повече

08:00 - 11:00 ч.

70 лв.

65 лв.

60 лв.

11:00 - 17:00 ч.

50 лв.

45 лв.

40 лв.

17:00 - 20:00 ч.

70 лв.

65 лв.

60 лв.

20:00 - 22:00 ч.

90 лв.

85 лв.

80 лв.

ФУТБОЛ групова тренировка

(дете до 12 г.)

22 лв.

10% ОТСТЪПКА

20% ОТСТЪПКА

  * Всички посочени цени са на час

резервирай футболно игрище в Созопол

   

Правила за тренировки по футбол

Записването за тренировките по футбол може да се направи на абонаментен и индивидуален принцип. Тренировките по футбол се осъществяват в три възрастови групи като за всяка група се предлагат пакети от по три тренировки седмично. След заплащане на пакет от тренировки клиентите поемат ангажимент за присъствие, а в случай на отсъствие се съгласяват да нямат претенции за възстановяване на платената сума или прехвърляне на брой тренировки за следващ период. В случай на индивидуални тренировки записването може да се направи до 12:00 часа в деня на тренировката.

 

Всички тренировки по футбол се провеждат от квалифицирано лице в областта на спорта. Правилата и съдържанието на тренировките се определя от лицето, което ги провежда. Всички участници в тренировките са длъжни да следват насоките и решенията на треньора и нямат право да го репликират.

 

Всички участници в тренировките по футбол са длъжни да спазват правилата за безопасност и да следят за тяхно нарушение от други участници. При записване на децата, родителите поемат отговорността за тяхното поведение и евентуални повреди на предоставените екипи, топки и друг вид инвентар, който е нужен за провеждането на тренировките.

 

Всички деца са задължени да се явяват на тренировките в подходящ за спорта вид като се забраняват всякакъв тип чехли, отворени обувки, бутонки и т.н. За подходящи обувки се считат маратонки или друг вид обувки с гумена подметка. Препоръчва се децата да са със спортен екип, който би намалил максимално риска от травми. При падане на дете в процеса на играта лицето, провеждащо тренировките не носи отговорност.

 

* Деца, записани и платили некоректно в дадена възрастова група, няма да имат право да играят в друга, нито да имат право на претенции за връщане на финансови средства.

 

При заявка на услуга в тенис центъра, офис 310 или e-mail, се заплаща допълнителна такса в размер на 10 лева. Таксата не се прилага в случай, че направите и платите резервация за желаната от вас услуга самостоятелно на smpm.bg.

 

 

Клауза форсмажорни ситуации:  

Страните се освобождават от отговорност за пълно или частично неизпълнение на заплатените часове, ако то се дължи на “непреодолима сила” (форсмажор): дъжд, ураганен вятър, внезапно и непредвидимо заболяване на ползвателя.   

При ситуация на форсмажор ползвателя се задължава да се свърже лично на място с координатора на спортните дейности до 3 дни от събитието и да премести часа си във време устройващо и двете страни. Същото важи и при заболяване на ползвателя, който освен това, трябва да уведоми писмено (по имейл) или по телефон невъзможността за присъствие в деня на резервацията си.
При изтичане на гореспоменатия срок и неизпълнение на условията, спортен център „Санта Марина“ не дължи обезщетение за пропуснатата резервация. 

 

 

Отказ или смяна на час

  • Абонатите имат право да отказват или променят/отиграват 10% от заявените и платени часове. Отиграване се допуска само при следните условия:
  • Часове се отказват минимум 24 часа преди началото тренировката.
  • Отказването става само в тенис центъра на място.
  • Пропуснатите часове могат да се отиграват само в същата часова зона (ценова зона)
  • При смяна на часове с треньор, клубът има право да предложи замяна и на треньора  за конкретния променен час.
  • При неявяване без предупреждение за час, за който е ангажирано игрище и треньор се заплаща 100% от таксата.