Кой кой е в Санта Марина?

В тази секция ще намерите информация за това кои са хората, който управляват комплекса, и към кого да се обръщате, когато имате въпроси, коментари или нужда от помощ.

ФППМ ЕООД

 

/Nikola2.JPGГ-н Никола Петков - Генерален Директор на ФеърПлей Пропърти Мениджмънт ЕООД, г-н Петков се присъединява към компанията през 2003 г. като управител на първия ресторант от веригата „Модерато". По-късно поема управлението на ресторант „Кристъл Палас", а от 2005 г. отговаря за управлението на всички ресторанти, управлявани от ФППМ. Г-н Петков има богат професионален опит в сферата на ресторантьорството. В периода 1996 - 2003 г. се развива на различни позиции в бранша, усъвършенствайки професионалните си знания и умения. Г-н Петков притежава магистърска степен по „Икономика на търговията" от Унверситета за национално и световно стопанство, София. През 2008 г. печели наградата на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) „Ресторантски мениджър на годината".

   

 

/maq_copy_1.jpgГ-жа Мая Митова – Финансов директор на „ФеърПлей Пропъртис Мениджмънт" ЕООД, Присъединява се към компанията още при откриването на първия обект на ФППМ - Апартмънт Хаус „Изток" през 2000 г. като счетоводител. По-късно поема финансово-счетоводната дейност на хотел „Кристъл Палас", а към настоящия момент отговаря за управлението на всички финансови потоци на компанията. Още от началото на своята кариера във групата на ФеърПлей, благодарение на своя професионализъм и ориентация към резултати, г-ца Митова успешно налага политика за ефективен финансов контрол в управлението на компанията. Успява да извоюва позиции на ФППМ като коректен и надежден бизнес партньор. Г-ца Митова притежава магистърска степен по „Счетоводство и контрол" от УНСС, София. Има допълнителни квалификации от обучения по „Международни счетоводни стандарти" и „Управление на малки и средни предприятия".

 

/Denis 2.JPG

Г-н Денис Владимиров – Комплексен управител на в.с.„Санта Марина". Ръководи и организира цялостната стопанска и експлоатационна дейност във вилното селище. Реализира търговската, инвестиционната, кадровата и социалната политика на фирмата. Осигурява условия и следи за постигане на високо качество на предлаганите услуги.

Работи за компанията от 2006 година, започвайки като администратор още със създаването и изграждането на комплекса. През годините стъпаловидно преминава през различни позиции, свързани с обслужването на клиенти. Предишният му трудов опит също е свързан с обслужване на клиенти в туризма. Завършил е висше образование по „Международен Туризъм". Владее български, руски и английски език.

Онлайн резервации

Анкета

  • Какво мислите за ежеседмичния бюлетин на комплекс "Санта Марина"?