Първи стъпки

Поздравления! Вече притежавате собствен имот в комплекса и сте част от голямото семейство на Санта Марина! Тук ще намерите полезна информация и някои съвети, касаещи Вашата собственост.

В лятното Ви жилище

Сега вече сте пълноправен собственик на апартамента си и е време да му се насладите. При Вашия първи престой в жилището Ви бихме желали да Ви помолим да отделите известно време, за да проверите дали всичко в апартамента функционира правилно. Ако има неизправности, Ви молим да ни съобщите за тях, за да можем да ги поправим навреме.

Когато е във ваканционното си жилище понякога на човек започват да му липсват някои неща от дома. Това може да са мебели, оборудване или нещо друго. При желание от Ваша страна ще Ви помогнем да се сдобиете с предметите, от които се нуждаете, или информация къде да ги намерите, за да можем да Ви осигурим комфорт и домашен уют в апартамента Ви в Санта Марина.

Препоръчваме ви да посетите офиса на управляващата компания във Вила 310, където винаги ще получите необходимото съдействие. Уверете се че  разполагате с  вашия екземпляр от договора за поддръжка и управление на общите части на комплекса. С екземпляр от него винаги може да се снабдите от офиса на управляващата компания.

Онлайн резервации