Да не забравя!!!

За да предпазите Вашата собственост в Санта Марина от появата на евентуални проблеми в периода на Вашето отсъствие през зимните месеци, Ви препоръчваме да вземете следните мерки при напускане на комплекса след лятната си ваканция:

1. Застраховайте имота си - за повече инфрмция може да се свържете с нашия застрахователен консултант.

2. Упълномощете управляващата компания да следи състоянието на апартамента Ви и се възползвайте от пакета „Зимна грижа" (повече информация ще намерите в раздел Услуги).

3. Преди да заминете, спрете водата в апартамента от спирателните кранове, проверете дали е изключен хладилника и дали няма налични хранителни продукти в него; спрете спирателните кранове на пералнята и съдомиялната в апартамента.

4. Поставете конвекторни радиатори с опция за автоматично включване при падане на температурата под + 5оС, както и влагоуловители, с цел да предотвратите евентуалната поява на мухъл.

5. Спрете хладилника от копчето и го оставете отворен, за да се проветрява.

6. Приберете мебелите от терасата, ако е възможно приберете тентите на терасите и оставете щорите на прозорците в пуснато или крайно вдигнато състояние; те са силно податливи на счупване при силни ветрове.

7. Проверете дали има забравени включени осветителни тела в апартамента и на терасите.

8. Спрете бушоните с изключение на главния и този за контактите, ако оставяте включен радиатор!

9. Ако оставяте включена картата за електричеството, напишете бележка и я залепете на картата, че не желаете да бъде изключвана; в противен случай, при проверка на апартамента, нашите колеги ще извадят картата, с цел да не работят напразно уреди в апартамента.

10. Не забравяйте да оставите депозит, за заплащането на комуналните Ви разходи от управляващата компания, в периода на Вашето отсъствие.

11. В случай, че сте сменили патрона на входната си врата, моля оставете копие от ключа за апартамента си в офиса на отдел „Управление на собствеността", вила 310. Влизането в имота Ви ще става само при основателна причина, а предаването на ключа става с приемо-предавателен протокол.

12. Не забравяйте да уведомите рецепция при напускане на комплекса (в края на престоя Ви). По този начин ни помагате да следим за сигурността на Вашата собственост.

Онлайн резервации