Правила за отглеждането на животни на територията на комплекс „Санта Марина“

 • 2021-08-05

  Уважаеми собственици на апартаменти и гости в комплекс „Санта Марина“, 

  В управляващата компания нееднократно постъпват оплаквания относно нарушаването на правилата за отглеждане на кучета на територията на комплекса.

  По-долу е „Правилникът за вътрешния ред на комплекс „Санта Марина“, касаещ отглеждането на животни на територията.

  Любезно ви молим, да се запознаете с него още веднъж и отговорно да го спазвате.

   

  IV. Правила и задължения 

  28. На територията на вилното селище се допуска присъствието само на животни, чиито собственици са ги регистрирали в офиса на Менажиращата компания.

  29. Разрешава се пребиваването на кучета, но при всички случаи не повече от две в апартамент.

  30. Всички домашни животни трябва да са с каишка и под контрола на своите собственици, когато се намират извън апартаментите. Не се разрешава разхождането без каишка и намордник за агресивните кучета.

  31. Кучетата задължително трябва да са ваксинирани, като техните собственици при поискване са длъжни да представят надлежни документи, доказващи този факт. 

  32. Не се разрешава достьпа на кучета до местата за почивка, басейните, заведенията за хранене и развлечения, както и до прилежащия към комплекса плаж.

  33. При разходка на домашни животни собственикъте длъжен да почисти след тях.

  34. Забранено е разхождането на домашни животни в зелените площи на комплекса. Домашните животни могат да бъдат разхождани по алеите и извън границите на комплекса.

  35. Собствениците на домашни животни носят отговорност за вредите причинени от тях на общите части и чуждата собственост.

Онлайн резервации

Анкета

 • Какво мислите за ежеседмичния бюлетин на комплекс "Санта Марина"?