Анимационен екип Санта Марина 2019

 • 2019-06-12

  НИКОЛЕТА – шеф-аниматор

  Здравейте! Аз съм Николета, на 24 години и вече 6 сезона съм отдадена на анимацията в Санта Марина. Занимавала съм се повече от 10 години със спортни танци като състезател и танцьор, а в момента вече преподавам своите знания и на дечица. Танците са моята страст, а моята стихия в Санта марина е детската дискотека. Обичам да организирам различни неща, да се забавлявам и да посещавам различни места. Обожавам лятото и музиката. В работата си държа на точността, професионалното отношение и  добрия краен резултат. Обичам това което правя и усмивките на хората, за които го правя!

   

   

  Василиса

  Аз съм Василиса. Родена съм в Украйна в обикновено семейство. Живея и уча в Лвов. Оценявам всяка минута и всеки миг. Обичам живота, семейството и Бога. Активно момиче съм и имам желанието винаги да прява нещо. Спорт, танци, активно участие в различни масови събития - това е моята натура. Обичам да уча, винаги се опитвам да постигна нещо ново. Аз съм трудолюбива, отговорна и искрена. Мразя лъжите, мързела и лицемерието.

   

   

  Марина

  Аз съм Марина! На 23 години съм. Уча във Великотърновоски университет. Специалност – туризъм. Любимото ми занимание е волейбол. През свободното си време обичам да чета и да гледам исторически филми. Обичам децата, да играя с тях и да се занимаваме с интелетуални игри. Считам че съм открит и доброжелателен човек!

   

   

  Савина

  Казвам се Савина и съм от България, но уча Tourism Management в страната на лалетата и велосипедите - Нидерландия . Аз съм оптимистична, лъчезарна и амбициозна. Интересувам се от йога, обичам да се разхождам с приятели по плажа или в планината, да чета книга с хубава чаша чай, да ям шоколад и да играя с кучето си. Харесва ми да пътувам, да опознавам света и да си поставям предизвикателства. Обичам да карам хората да се усмихват и да ги зареждам с положителна енергия. А ти усмихна ли се вече днес?

   

   

  Никита

  Аз съм Юшин Никита Владимирович, роден на 21.08 2000г. В момента съм студент в "Република" България. В работата си се старая да се отличавам със своите постижения и творческа инициатива, така както и в преподаването. Хоби - спорт и колоездене. Многократно съм печелил  награди в различни състезания по лека атлетика. Редовно тренирам във фитнеса и карам колело на дълги разстояния.

   

   

  Лера

  Здравейте всички! Казвам се Валерия Скорич! Аз съм от Украйна, уча в България и съм първа година на Молекулярна биология. Аз съм много енергична, общителна и весела. Предприемам цялата работа с ентусиазъм. Обичам да участвам в спортни игри и творчески конкурси. В училище, водих празници за малки деца. Играя в руски театър и се уча да свиря на укулеле. Често в екип поемам ръководството. Обичам да уча нови неща. Моята мечта: да направя нещо полезно за света и да оставя своя отпечатък.

   

   

  Наталия

  Здравей казвам се Наталия Димова, аз съм от Украйна. Вече две години живея и уча в България. Бъдещата ми професия е социален педагог. Аз съм енергичена, отворена и мила, с голямо удоволствие ще помогна на човек, ако има нужда от това. По време на учебните си години активно участвах в училищните дейности. Обичам да се забавлявам с приятели. Моето хоби е танци, 10 години играях в ансамбъла на народните танци. Не веднъж ние участвахме в фестивали и спечелихме награди. Обичам да откривам нещо ново и интересно за себе си. Оценявам живата комуникация и се наслаждавам на моменти на щастие. Обичам искрени и честностни хора.

   

   

  Александра

  Казвам се Александра. Родена съм през 1996г. от дете се занимавам с танци – балет и Български народни танци. Завършила съм Национално училище за танцово изкуство в София. Това възпита в мен отговорност и дисциплина. В момента завършвам висшето си образование в Софийски университет „Св Климент Охридкси“ със специалност „Начална и предучилищна педагогика“. Имам знания и в сферата на педагогиката на М. Монтесори. Обичам децата, както и игрите и заниманията с тях.

   

   

Онлайн резервации

Анкета

 • Какво мислите за ежеседмичния бюлетин на комплекс "Санта Марина"?